Yhteistyökumppanit

yhteistyökumppanit

Elämäntaidefoorumi on kouluttajien yhteisö, jonka tavoitteena on auttaa kehotietoisuuden ja luovien välineiden käyttöä hyvinvoinnin tukena. Elämäntaidefoorumi (Elämäntaideyhdistys ry) on tukenut PBSP-koulutusten tuloa Suomeen ja toiminut tapahtumien järjestäjänä.  

elamantaidefoorumi.fi

PT-Kustannus | DDP Finland

                  

PT-Kustannus järjesti Suomen ensimmäisen PBSP-seminaarin syksyllä 2013 ja herätti mielenkiintoa menetelmää kohtaan! PT-Kustannus on järjestänyt PBSP-seminaarit myös v. 2018 ja v. 2019.

pt-kustannus.fi  

Arnoud van Buuren toimii Suomen PBSP-koulutusohjelman vastuullisena pääopettajana. Hän on koulutukseltaan myös lääketieteen tohtori, psykodynaaminen psykoterapeutti ja EMDR-terapeutti. Arnoud van Buuren toimii myös mielenterveystyön opettajana Erasmus-yliopistossa Rotterdamissa sekä opettaa RINO-Noord Hollandissa, joka on postdoc -jatkokoulutuskeskus psykologeille ja psykoterapeuteille Amsterdamissa.

arnoudvanbuuren.nl/english

Sally Potter toimii Suomen PBSP-koulutusohjelman toisena pääopettajana. Koulutukseltaan hän on BACP-Accredited relationship therapist, M.A., M.Sc. ja PBSP-opettaja. Hänellä on yksityisvastaanotto Manchesterissa, jossa hän tarjoaa yksilö-, pari- ja ryhmäterapiaa. Sally Porter on toiminut yli kahdenkymmenen vuoden ajan johdon coachina ja johtajuuskonsulttina. Hänellä onkin aivan erityinen näkemys ja kokemus, miten PBSP:tä voidaan soveltaa työyhteisöjen ja johtajuuden kehittämisessä.

consultsallypotter.co.uk